Ons team

Honeyspot Location Matching is opgericht door Paul Willems en Elwyn van Zanten. Paul en Elwyn kennen elkaar van de middelbare school en hebben elkaar daarna 25 jaar niet gezien. In 2016 kwamen zij elkaar weer tegen en wilde iets gaan doen waarin hun beider ervaring tot zijn recht zou kunnen komen. Dat werd Honeyspot.

Paul Willems

CEO

Paul is een business consultant met veel ervaring met innovatie projecten in sales en marketing. Met een achtergrond als Industrieel Product Ontwerper houdt hij ook van mooie dingen, maar vooral van een klantgerichte, pragmatische aanpak. Paul is verantwoordelijke voor de ontwikkeling van het concept.

Elwyn van Zanten

CTO

Elwyn is Data Scientist in hart en nieren en weet van elke postcode een verhaal te maken. Maar als oud-horecaondernemer weet hij ook als geen ander waar het om draait in de horeca: de juiste klanten vinden en houden. Elwyn is verantwoorlijk voor de techniek achter de dienstverlening van Honeyspot.

Jij?

CCO

We zijn hard op zoek naar een verkoper, die onze dienstverlening breed in de markt kan zetten. Bel Paul als je interesse hebt!