Hier kun je alles doen om van de bruiloft van Jess en Ruben een fantastische reis te maken!

En dat kost minder tijd dan je denkt...

Je hebt een brief ontvangen met daarin het programma van de bruiloft en tips rondom kleding en cadeau's. Op deze pagina kun je dat compleet maken.

Jess en Ruben willen in 2022 een camperreis door Oostenrijk en Italie maken. Daarvoor hebben zij een cadeaulijst opgesteld. Download de cadeaulijst hier.

Onderaan deze pagina kun je het cadeau kiezen dat je aan Jess en Ruben wilt geven. Als een cadeau al door andere gasten gegeven is, verdwijnt hij uit de lijst. Je mag één cadeau geven, maar ook meer cadeau's aankruisen. Wij houden bij wie welke cadeau's geeft en maken daar voor het bruidspaar een mooi overzicht van. We sturen jou een paar dagen na het invullen een betaalverzoek voor de waarde van de aangekruisde cadeau's.

Naast een cadeau, willen we Jess en Ruben ook graag een aantal culinaire tips voor de reis meegeven. En daarvoor vragen we julie hulp. In onderstaand formulier kun je jouw culinaire tip kwijt.  Denk bijvoorbeeld aan dat prachtige Schloss waar je ooit de beste wijn van je leven hebt gedronken. Of dat romantische Italiaanse vissersplaatsje waar je direct op de kade álles voor een plateau fruit de mer hebt gekocht, terwijl je niet wist hoe het moest klaarmaken. Of die ene keer dat je in een goed restaurant zat en je wilde laten verrassen met een lokale specialiteit die je niet kende en die niet te eten bleek.

Je tips en wensen kun je ook hieronder aan Jess en Ruben meegeven: vul de locatie in, omschrijf de tip zo smakelijk mogelijk en geef het bruidspaar eventueel nog wat extra adviezen voor een voedzaam en lekker huwelijk. Wij zetten jullie tips op kaartjes en presenteren dat tijdens de borrel op 16 juli 2021 in Geijsteren.

Veel succes en plezier,

Suzanne en Paul Willems

(Deze pagina draait op de systemen van Honeyspot Location Matching. Daarom zul je die naam af en toe tegenkomen in het webadres en email afzenders.)

Kies hieronder je cadeau's en vul je tips in!