Installeer jij hybride warmtepompen?

Laat ons vertellen wie je klanten zijn!

Joris en Meyra en hebben jou nodig...

Want jij hebt dé energiezuinige oplossing voor huizen van vóór 1990. Die huizen zijn namelijk nét niet goed genoeg geïsoleerd om helemaal van het gas te gaan. Maar met jouw hybride oplossing kun je gasverbruik wel enorm omlaag brengen. Jij zoekt Joris en Meyra. Die wonen nu nog in een klein appartement, maar zijn al een tijd op zoek naar een groter huis met meer ruimte voor hun dochter. En als ze dat huis gevonden hebben, gaan ze er hun energiezuinige paleisje van maken. En daar wil jij ze bij helpen! Wij hebben Joris en Meyra al voor je gevonden!

Klantmodellen helpen om de vertaling te maken van doelgroepenbeschrijvingen naar relevante demografische en economische kenmerken. Daarmee geven we horeca- retail en vastgoedspecialisten direct inzichten in de aanwezigheid van doelgroepen. 

  • BeeModel is zo ontwikkeld dat we de kans op aanwezigheid van deze klantmodellen in een bepaald gebied kunnen voorspellen. Dat betekent dat we kunnen berekenen hoeveel procent van de totale bevolking in een gebied voldoen aan de doelgroep.

  • BeeModel zetten we in bij haalbaarheids- en vestigingsplaatsonderzoeken voor horeca- en  retailconcepten, maar zijn ook bruikbaar in kwalitatieve workshops voor gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Benieuwd?

Vul je gegevens in en download het BeeModel factsheet of neem contact op via paul@honeyspot.nl of 06-53504047.