Verkoop jij robotmaaiers?

Laat ons vertellen wie je klanten zijn!

Jij zoekt Frank en Sandra!

Want Frank, Sandra en hun twee kinderen wonen in een ruim huis in aan de rand van de stad. Mét een grote tuin, waar ze eigenlijk geen tijd voor hebben. Sandra heeft het druk met haar praktijk in de verbouwde garage en Frank staat in het weekend bij de sportvelden om zijn zoon en dochter aan te moedigen. Ze kunnen dus wel wat hulp met de tuin gebruiken!

Frank, Sandra, Tim en Noor zijn één van onze 12 BeeModels, Honeyspot's klantmodellen. Wij weten waar ze wonen en hoe je ze kan vinden.

Klantmodellen helpen om de vertaling te maken van doelgroepenbeschrijvingen naar relevante demografische en economische kenmerken. Daarmee geven we horeca- retail en vastgoedspecialisten direct inzichten in de aanwezigheid van doelgroepen. 

  • BeeModel is zo ontwikkeld dat we de kans op aanwezigheid van deze klantmodellen in een bepaald gebied kunnen voorspellen. Dat betekent dat we kunnen berekenen hoeveel procent van de totale bevolking in een gebied voldoen aan de doelgroep.

  • BeeModel zetten we in bij haalbaarheids- en vestigingsplaatsonderzoeken voor horeca- en  retailconcepten, maar zijn ook bruikbaar in kwalitatieve workshops voor gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Benieuwd?

Vul je gegevens in en download het BeeModel factsheet of neem contact op via paul@honeyspot.nl of 06-53504047.