Maak jij gevaarlijke slangen?

Sssst...wij weten waar hun vriendjes slapen!

...en hun ouders, jouw toekomstige klanten!

Priscilla en Nathan zijn net verhuisd, want zij verwachten binnenkort hun eerste kindje. En zij willen voor het mooiste dat ze krijgen, natuurlijk het beste dat er is. Met zorg en liefde gemaakt, uit de buurt. 

Wij kunnen jou vertellen waar Priscilla en Nathan wonen. Zodat jij daar een flyer in de bus kan stoppen. En snel daarna jouw allergevaarlijkste slang kan bezorgen! Hoe weten wij waar Priscila en Nathan wonen? Zij zijn twee van onze klantmodellen. Meer weten? 

Download het BeeModel Factsheet!

Klantmodellen helpen om de vertaling te maken van doelgroepenbeschrijvingen naar relevante demografische en economische kenmerken. Daarmee geven we horeca- retail en vastgoedspecialisten direct inzichten in de aanwezigheid van doelgroepen. 

  • BeeModel is zo ontwikkeld dat we de kans op aanwezigheid van deze klantmodellen in een bepaald gebied kunnen voorspellen. Dat betekent dat we kunnen berekenen hoeveel procent van de totale bevolking in een gebied voldoen aan de doelgroep.
  • BeeModel zetten we in bij haalbaarheids- en vestigingsplaatsonderzoeken voor horeca- en  retailconcepten, maar zijn ook bruikbaar in kwalitatieve workshops voor gebieds- en vastgoedontwikkeling.