Verkoop jij campers of verhuur je ze?

Laat ons vertellen wie je klanten zijn!

Klaas en Ineke zijn jouw klant voor een nieuwe camper!

Zij zijn gepensioneerd, vitaal en reislustig en hebben nu de tijd om er veel op uit te trekken. En gelukkig voor hen hebben ze ook voldoende spaargeld om dat comfortabel te doen. Dus zij kopen een camper,  omdat ze hem vaak gaan gebruiken, maar vooral omdat ze uit een generatie komen die graag dingen bezit.

Joris en Meyra huren de mooiste uit jouw vloot...

Zij zijn veel jonger. Ze hebben het druk met werk, sport en sociale activiteiten. In hun avontuurlijke vakantie willen ze echt genieten zonder rompslomp. Daarom willen zij een luxe camper huren. Omdat ze er de rest van het jaar niet naar om willen kijken. Maar ook omdat Joris en Meyra uit een generatie komen die wil betalen om dingen te gebruiken.

Klantmodellen helpen om de vertaling te maken van doelgroepenbeschrijvingen naar relevante demografische en economische kenmerken. Daarmee geven we horeca- retail en vastgoedspecialisten direct inzichten in de aanwezigheid van doelgroepen. 

  • BeeModel is zo ontwikkeld dat we de kans op aanwezigheid van deze klantmodellen in een bepaald gebied kunnen voorspellen. Dat betekent dat we kunnen berekenen hoeveel procent van de totale bevolking in een gebied voldoen aan de doelgroep.

  • BeeModel zetten we in bij haalbaarheids- en vestigingsplaatsonderzoeken voor horeca- en  retailconcepten, maar zijn ook bruikbaar in kwalitatieve workshops voor gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Benieuwd?

Vul je gegevens in en download het BeeModel factsheet of neem contact op via paul@honeyspot.nl of 06-53504047.